Atık Pil Toplama Kampanyası 1. Dönem Değerlendirmesi

25.12.2023 136

Değerli Velilerimiz,

Her yıl düzenli olarak yürütülen okullar arası ödüllü atık pil toplama kampanyası, değerli katılımlarınız ile 2023-2024 eğitim öğretim döneminde BESTE Projesi etkinliği olarak yapılacaktır.

‼️Bu yıl okul bazında ödüllendirmelerimizi dönemlik ve sınıf kategorilerinde yapacağız.

Okulumuzda öğrencilerimizin dikkatini çekmek ve bu konuda hassasiyet göstermelerini sağlamak amacıyla donem sonlarında her sınıftan en çok pil getiren 5 öğrencimizeödül verilecektir.

‼️1. Dönem değerlendirmesi 20  Ekim 2023 tarihinde başlayıp ve 29 Aralık  2023 tarihinde bitecektir.

(25-29 Aralık Haftası piller okula gönderilecektir)

‼️2. Dönem değerlendirmesi 5 Şubatta başlayıp 26 Nisanda sona erecektir.

(22-26 Nisan haftası piller okula gönderilecektir)

️Kampanya için sizlerin yapması gereken  bu tarihler arasında evinizde ve çevrenizde bulunan atık pilleri çocuğunuzla birlikte toplayıp evinizde biriktirmeniz ve yukarıda belirtilen tarihlerde okula getirmenizdir.