BUCAK VİLAYETLER HİZMET BİRLİĞİ ANAOKULU 2024-2024 ŞUBAT AYI BESLENME LİSTESİ |
TARİH |
SABAH KAHVALTISI |
ÖĞLE YEMEĞİ |
İKİNDİ KAHVALTISI |
05.02.2024 Pazartesi |
Simit-Peynir-Zeytin-Açık Çay |
Mercimek Çorba-Makarna-Meyve |
Kakaolu Kek-Bitki Çayı |
06.02.2024 SALI |
Omlet-Yeşillik-Açık Çay |
Nohut - Bulgur Pilavı - Turşu |
Portakallı Kurabiye |
07.02.2024 ÇARŞAMBA |
Peynir-Zeytin-Havuç-Bitki Çayı |
Karışık Kızartma-Tarhana Çorba-Yoğurt |
Açma-Bitki Çayı |
08.02.2024 PERŞEMBE |
Pişi-Bal-Açık Çay |
Sulu Köfte-Pirinç Pilavı-Helva |
Mozaik Pasta-Açık Çay |
09.02.2024 CUMA |
Tahinpekmezli ekmek -Süt-Ceviz |
BezelyeYemeği- Makarna-Salata |
Tost-Ayran |
12.02.2024 PAZARTESİ |
Açma-Reçel-Açık Çay |
Erişte-Yoğurt-Meyve |
Muhallebi-Meyve |
13.02.2024 SALI |
Haşanmış Yumurta-Peynir-Bitki Çayı |
Tavuk Sote-Pirinç Pilavı-Salata |
Portakallı Kek-Bitki Çayı |
14.02.2024 ÇARŞAMBA |
Tost - Açık Çay |
Kurufasulye- Bulgur Pilavı-Komposto |
Meyve-Patlamış Mısır |
15.02.2024 PERŞEMBE |
Peynir-Zeytin-Elma-Bitki Çayı |
Gözleme-Ayran |
Çikolatalı Puding |
16.02.2024 CUMA |
Patates Buğulama-Peynir-Zeytin-Çay |
Sebze Garnitür - Yayla Çorbası |
Milföy Çubuk Börek |
19.02.2024 PAZARTESİ |
Simit-Peynir-Zeytin-Açık Çay |
Ezogelin Çorba-Erişte-Helva |
Meyve Salatası |
20.02.2024 SALI |
Omlet-Yeşillik-Bitki Çayı |
Mercimek Çorba-Pizza |
Mozaik Pasta-Açık Çay |
21.02.2024 ÇARŞAMBA |
Tereyağlı Bazlama- Ada Çayı-Yeşillik |
BezelyeYemeği- Makarna-Salata |
Çikolatalı Puding |
22.02.2024 PERŞEMBE |
Havuç-Zeytin-Peynir-Açık çay |
Kıymalı Pide - Ayran |
Cevizli Kek-Bitki Çayı |
23.02.2024 CUMA |
Çikolotalı Ekmek -Süt-Ceviz |
Nohut - Bulgur Pilavı - Turşu |
Patates Salatası-Açık çay |
26.02.2024 PAZARTESİ |
Açma-Reçel-Açık Çay |
Mantı-Yoğurt-Meyve |
Muhallebi |
27.02.2024 SALI |
Haşanmış Yumurta-Peynir-Bitki Çayı |
Şehriye Çorba-Tavuk Döner-Salata |
Portakallı Kek-Bitki Çayı |
28.02.2024 ÇARŞAMBA |
Tost - Açık Çay |
Kurufasulye- Bulgur Pilavı-Komposto |
Meyve-Patlamış Mısır |
29.02.2024 PERŞEMBE |
Peynir-Zeytin-Elma-Bitki Çayı |
Gözleme-Ayran |
Çikolatalı Puding |
Sayın Veli; menü oluştururken her besin grubunun gün içindeki öğünlerde dengeli bir şekilde dağılımına özen gösterilmiştir. · Hiçbir şekilde hazır çorba, bulyon, ketçap, mayonez vb. katkılı ürünler ve toz içecekler kullanılmaz. · Yemeklerimiz anne titizliğinde hazırlanır. Hijyene uygun pişirilir ve özenle servis edilir. Figen ÇALIŞKAN BÜTÜN Okul Müdürü |