Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu

Vizyon: Okulöncesi eğitimde hep bir adım önde olmaktır.

Misyon: Misyon: Öğrencilerimizi; -Düşüncelerini özgürce ifade edebilen, yaratıcı, araştırmacı, düşünebilen, öğrenmeye istekli, farkındalık sahibi, evrensel değerlere bağlı, çevreye duyarlı bireyler olarak ilköğretime ve hayata hazırlamak. -Toplumu okulöncesi eğitimi konusunda bilinçlendirmek. -Okulöncesi eğitimin tanıtılması, öneminin vurgulanması ve yaygınlaştırılması için çalışmalar yapmak.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30 - 13:30
Isınma: Kalorifer ( Katı yakıt )
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bucakvhbanaokulu.meb.k12.tr

Adres - SANAYİ MAH. 2906 SK. VİLAYETLER HİZMET BİRLİĞİ ANAOKULU BLOK NO: 8 BUCAK / BURDUR

Öğretim Şekli :Yarım Gün-İkili Eğitim,Çocuk Kulubü

Yerleşim Yeri - Burdurun en büyük ilçesi Bucaktır. İlçe merkezi nüfusu 38500 kişidir. Köy ve belde nüfusları ile birlikte 61500 kişidir. İlçede 2 meslek yüksekokulu, 1 tane uygulamalı meslek yüksekokulu; bütün ortaöğretim kurumları eğitim öğretime devam etmektedir.

Ulaşım İlçemize karayolu ile Türkiyenin her yerinden kolaylıkla ulaşım mümkündür. Anyalya havaalanı aracılığı ile havayolu ulaşımı imkanı vardır. Havaalanı 85 km. mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Burdur il merkezine uzaklık: 45 km. Okulumuz Bucak ilçe merkezindedir.