Birkan DOĞDAŞ - Müdür Yardımcısı

Müdür Yardımcımız Birkan DOĞDAŞ 1989 Bucak doğumlu olup ilk ,orta ve lise eğitimini Bucak’ta tamamlamıştır. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi-Eğitim Fakültesi-İlköğretim Bölümü-Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden 2010 yılında mezun olmuştur. 2010 yılında Isparta Sütçüler Çetin Şentürk İlköğretim Okulu’nda Okul Öncesi Öğretmeni olarak göreve başlayarak Isparta/Sütçüler Halk Eğitimi Merkezi’nde 2016-2018 yıllarında Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. İlçemizde 2018-2021 yılları arasında Karacaören Atatürk İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu’nda çalışmıştır. 2023 yılında da Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Yüksek Lisansı programından mezun oldu. 2021 yılı Eylül ayından itibaren Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

(248) 315 7484 Eposta