Figen ÇALIŞKAN BÜTÜN - Okul Müdürü

1985 yılında Burdur’un Bucak ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Bucak’ta tamamladıktan sonra 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde yükseköğrenimine başladı. Başarıyla devam ettirdiği Sınıf Öğretmenliği eğitimine Okul Öncesi Öğretmenliği eğitimini de ekleyerek çift ana dal programıyla, çift diploma almaya hak kazanarak, lisans eğitimini tamamlayan Figen ÇALIŞKAN BÜTÜN, 2009 yılında Bucak Zübeyde Hanım Anaokulunda Okul Öncesi Öğretmeni olarak meslek hayatına atıldı.2022 yılında da Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Yüksek Lisansı programından mezun oldu.

Kendisini okuluna ve öğrencilerine vakfeden ÇALIŞKAN BÜTÜN, başkanlığını kendisinin yaptığı Okul Proje Ekibinin yürüttüğü ulusal ve yerel birçok projede aktif rol oynadı. 2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği kapsamında Ankara´da 81 ilden 81 fark yaratan başarılı öğretmenin davet edildiği programa Burdur ilimizi temsil eden öğretmen olarak katıldı. 2017-2021 yılları arasında Bucak Zübeyde Hanım Anaokulunda müdür yardımcılığı görevini yaptı. 2021 yılı Eylül ayından itibaren Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.

(248) 315 7484 Eposta