İÇİMDEKİ CEVHERİ KEŞFEDİYORUM eTWİNNİNG PROJESİ BAŞLIYOR

Okul Müdürümüz Figen ÇALIŞKAN BÜTÜN'ün ortagı olduğu, Bursa Orhangazi 125. Yıl Anaokulu Müdür Yardımcısı Nurdoğan ÇEVİK ve kardeş ülke Azerbaycan'dan Sanubar GASİMOVA nın kuruculuğunu yaptığı ülkemizden ve Azerbaycan dan çok değerli öğretmenlerimizin ortak olarak yer aldığı ''İçimdeki Cevheri Keşfediyorum'' isimli uluslararası eTwinning projesi çalışmalarına başlıyor.

Proje kapsamında öğrencilerimizde var olan kendine özgü ilgi ve yetenekleri olduğunu düşünülerek öğrencilermizdeki  bu potansiyeli açığa çıkarma konusunda rehberlik edilecektir. Projemizde her ay öğrencilerle farklı öğrenme merkezleri oluşturularak çocukların yaparak yaşayarak deneyim kazanmaları var olan ilgi alanlarını keşfetmeyi ve geliştirmeyi amaçlıyoruz.

PROJE ORTAKLARI

1-Sanubar Gasimova (Kurucu)