BİR ÇOCUK DEĞİŞİR TÜM DÜNYA DÖNÜŞÜR E-TWİNNİNG PROJESİ ÇEVRİMİÇİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMESİ

'Bir Çocuk Değişir Tüm Dünya Dönüşür' e-twinning Projesi kapsamında çevrimiçi öğrenci görüşmeleri gerçekleştirdi.

29.04.2022 270

Minik Mucitler sınıfı öğretmenimiz Aslı DEĞERLİ tarafından yürütülen 'Bir Çocuk Değişir Tüm Dünya Dönüşür' e-twinning projesi kapsamında, proje ortağı sınıflardaki öğrencilerle çevrimiçi görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, proje ortağı sınıflarda bulunan öğrenciler birbirleri ile iletişim kurdular, proje hakkında görüşlerini dile getirdiler. Farklı yerlerde, farklı sınıflarda yer alan öğrencilerle görüşmek öğrencilerimize yeni bir heyecan kazandırdı. Sıfır Atık temalı proje ile öğrencilerimiz temiz çevre, temiz doğa ve geri dönüşümün önemini kavrıyorlar.